Nyinstallation 2018-03-07T13:52:22+00:00

Nyinstallation

Hisscentralen erbjuder ett komplett program av hissar, allt från maskinrumslösa personhissar till stora varuhissar för tung industri, skräddarsydda eller standardlösningar. Vi jobbar med olåsta hissystem, komponenter från den öppna marknaden samt att ni får tillgång till den tekniska dokumentationen. Detta gör underhållet enklare och billigare samt att ni som fastighetsägare inte blir bundna till en servicepartner. Det ger också större flexibilitet vad det gäller utformning och tekniska lösningar – god kvalitet, god service och den bästa ekonomiska lösningen!

Många hissleverantörer vill binda upp sina kunder för en lång tid. Det kan ske genom att nyinstallerade hissar förses med spärrkoder/låsta system så att det krävs specialverktyg för service eller speciella reservdelar vid reparation. Att installera hissen kan vara enkelt och billigt till en början men det blir omständligt och kostsamt i längden. Servicekostnaderna kan stiga utan att det finns någon valmöjlighet till en bättre och billigare lösning.

Vi arbetar ständigt med att miljöanpassa vår verksamhet och att leverantörer och samarbetspartners tillhandahåller miljöanpassade produkter och tjänster.

Kontakta oss för en genomgång av era behov eller för prisförslag i enlighet med era önskemål.