Om oss 2018-03-07T19:04:34+00:00

Om oss

Hisscentralen etablerades 2002 av erfarna hisstekniker som ville verka närmare sina kunder. Allt sedan starten har företaget haft en lokal förankring med sin huvudsakliga verksamhet i Örebro län. Om en kund gör en felanmälan hamnar de hos administrationen på kontoret i Örebro. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Hisscentralen ingår i Motum som är Sveriges största oberoende hisskoncern. Koncernchefen för Motum sitter i Hissförbundets styrelse. Som en del av Motumkoncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring. Vilket fortsätter att utveckla och förbättra oss i vår strävan att vara det främsta alternativet i Örebro län när det kommer till hissar, portar och rulltrappor.

Hisscentralen är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.