Arbeta hos oss

Hisscentralen är en del av Motum-koncernen – Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar.
Vi tror på att engagerade och nöjda medarbetare är nyckeln till företagets framgång och värderar kunnande, kvalitet och erfarenhet högt.

Carina Skagersten, hisstekniker, Hisscentralen
Jag började som hisstekniker på Hisscentralen hösten 2020, efter 15 år som elektromekaniker och montör inom fordonsindustrin. Jag har tidigare gått en specialinriktad teknisk utbildning i Mekatronik på Tullängsgymnasiet i Örebro.
Jag trivs väldigt bra på Hisscentralen – det är bra sammanhållning och alla hjälper varandra. Det bästa med jobbet som hisstekniker är variationen och friheten under ansvar. Den ena dagen är inte en andra lik och man har ett stort eget ansvar för att jobbet blir gjort. Att vara hisstekniker är det absolut roligaste jobb jag haft på alla sätt och vis!

Lediga tjänster

Vill du ta din karriär till nya höjder eller kanske öppna dörren till en ny? På Hisscentralen söker vi alltid efter nya talanger och erfarna experter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skicka gärna in ditt CV till oss och några rader om dig själv!